Zuurstof Instituut

Alles voor uw medische zuurstof

Bel ons nu

+31 (0)650 931 350

 

Produkten

Apox B.V.

the Netherlands

Doelstelling http://www.zuurstofinstituut.nl/Zuurstofinstituut/Doelstelling_N.html
Shop http://www.zuurstofinstituut.nl/Zuurstofinstituut/Shop.html
Servicehttp://www.zuurstofinstituut.nl/Zuurstofinstituut/Allied_Service_Station_N.html
Contact http://www.zuurstofinstituut.nl/Zuurstofinstituut/Contact_N.html

Onze specialiteit is  MEDISCHE ZUURSTOF en aanverwante artikelen voor het toedienen van de zuurstof. Apox b.v. is een bedrijf met een assortiment dat gericht is op leveren van medische artikelen, koffers voor de duikindustrie, duiksport, brandweer, overheid, ziekenhuizen, trauma-diensten en particulieren.


Daarnaast is Apox b.v. importeur van diverse fabrikanten:

GT Line is producent van Explorercases en GTLine gereedschapkoffers. Sinds 2001 zijn we importeur van deze fabrikant van water- en stofdichte cases. Voor onze medische oplossingen zijn ze perfect en hebben hun waarde bewezen in de offshore industrie.


Allied Healthcare Products, San-O-Sub, ACARE en Merlin Medical zijn enkele van onze leveranciers waar we de import voor verzorgen en we gebruik van maken voor onze duik-medische koffers. Onze koffers komt u tegen van Vietnam tot Brazilië van Noorwegen tot Zuid-Afrika. Al deze koffers gaan gepaard met een medische goedkeuring van een arts.


Apox heeft zo goed als alle artikelen op voorraad. Daardoor zijn de leveringstijden kort, we proberen altijd binnen 36 uur te leveren.

Over ons

Laatste nieuws

For Englishhttp://www.zuurstofinstituut.nl/Zuurstofinstituut/Home_Engels.html

Apox is official dealer for Microvent resuscitators.