Zuurstof Instituut

Alles voor uw medische zuurstof

Bel ons nu

+31 (0)650 931 350

 

Medische koffers

Door de jaren heen hebben we allerlei koffers gemaakt voor medische doeleinden. Onze eerste afnemers waren de duikbedrijven, geen voorzichtige jongens. Als zich een trauma voordoet spreekt het voor zich dat er direct gehandeld moet worden. Belangrijk is dan dat alle materialen overzichtelijk zijn opgeborgen wat meehelpt dat stress gereduceerd blijft tot een acceptabel niveau.

Omdat we altijd maar enkele stuks produceren naar de wensen van de klant hebben we ons onbewust technieken eigen gemaakt. Apox kijkt niet naar wat en hoe andere producenten dit doen, wij doen het op uw manier, met de beste kwaliteitsproducten. U bepaald de indeling, wij maken dit. Over de prijs hoeft u ook niet in te zitten, top kwaliteit tegen een normale prijs ten opzichte van een standaard koffer. Wij gebruiken alleen Explorercases. Dit zijn kunststof koffers waar u met gemak mee kunt gooien, overheen rijden, op het water gebruiken, de inhoud zal 100% in orde blijven. De grootste vorm van reclame is voor ons de levering van alle waterdichte koffers voor de K.N.R.M. Dit zijn allemaal Explorercases. Tevens zijn de Explorercases een begrip in de offshore en bij duikbedrijven. Dit zijn bedrijven die alleen het beste willen dat op de markt is, snelle levering en goede service zonder gezeur.

Voor een passende offerte kunt u hier klikken voor info.
Gezien de uitgebreide maatwerkoplossingen is het ondoenlijk dit in een shop te verwerkenmailto:info@apox.nl?subject=Info%20bertreffende%20Custom%20Made%20Medical%20Cases
Doelstelling http://www.zuurstofinstituut.nl/Zuurstofinstituut/Doelstelling_N.html
Shop http://www.zuurstofinstituut.nl/Zuurstofinstituut/Shop.html
Servicehttp://www.zuurstofinstituut.nl/Zuurstofinstituut/Allied_Service_Station_N.html
Contact http://www.zuurstofinstituut.nl/Zuurstofinstituut/Contact_N.html

Produkten

Laatste nieuws

Apox is official dealer for Microvent resuscitators.

Apox B.V.

Departement van Apotheek Vogelakker